Modeli i flokëve gjysmë të lëshuara dhe gjysmë të kapura është i thjeshtë dhe NUK kërkon shumë Mund. Merrni pjesën e sipërme të flokëve dhe mblidheni në formën e një topuzi. KY modèle flokësh kërkon Vetëm një minutë nga Koha juaj dhe është shumë elegante. Femijet QE i zgjidhin Problemet me dhune Hasin me shume probleme shendetesore KY modèle flokësh është i preferuari im, sepse ndonjëherë NUK është e nevojshme t`i Kesh flokët e krehura për të. Mjafton që të hidhni Pak llak për të rritur volumin, mblidhini flokët në Top të kokës dhe Kapini me një lidhëse. Mund të lëshoni DISA Fije për ta treguar Pak më të çrregullt dhe më me Stil. MOS harroni, modeli i çrregullt i flokëve Topuz është Miku juaj më i mirë. Sa kohë Mund ta pres fëmijën Tim për Herë të parë? Nëse dikush është i paduruar për të bërë prerjen e parë, pediatrit rekomandojnë që të presin 40 ditë pas lindjes së TIJ, në mënyrë që fëmija të bëhet Pak më e fortë. Një tjetër tendencë e këtij viti janě flokët me përzierje ngjyrash të frutave. Blogerja që e ka hedhur këtë IDE kërkonte të përcillte diçka ndryshe dhe është e Sigurt që KY modèle ne të jetë “hit” këtë verë. Prerja e një KEC-duket se është e përditshme dhe Mjaft e zakonshme, por nëse Kjo ndodh për Herë të parë, MOS shmangni vetë mendimet dhe interpretimet e asaj që po ndodh. Ashtu si në asnjë çështje tjetër, në këto tradita të vjetra të rënda, jehon zakonet dhe ritualet e lashta, si dhe të gjitha llojet e supersticioneve, Natyra e të cilave shumë Pak njerëz e kuptojnë.

Të frikësuar për të dëmtuar mendjen e fëmijës, DISA njerëz NUK i prenë fëmijët Nën 7 vjeç. Në familjet mbretërore, flokët NUK e prishin tërë jetën, PASI prerja do të thotë të mohosh fronin. Prindërit e Rinj shpesh pyesin Kur është e mundur të pritet një fëmijë për Herë të parë, sepse mendimet janě shumë të ndryshme. DISA prindër janě të bindur se në qoftë se Ju menjëherë prerë fëmijën bébé infantile, dhe pastaj të përsëritur shpesh prerje flokësh, atëherë një kokë e trashë e flokëve do të rritet. Në vend të rruajtjes në Zero, është mirë për Herë të parë që Vetëm të prerë Bangs, AJO do të mbajë shikimin tuaj. Mund të shkurtoheni flokë të gjata në Qafë, sidomos në verë, Kur ATA djersiten dhe irritojnë lëkurën. Dhe në qoftë se fëmija pas një viti për të bindur e mundur, me fëmijët e vegjël kanë më të vështirë. Kositje një Tomboy Tillé Mund të marrë të Errësira Familjen ka shumë Momente të paharrueshme, Ku shkurtime Nëna, dhe gjyshja dhe babai im foshnja shkëputur nga AJO që po ndodh me flokët e TIJ. Prandaj, fëmijët e vegjël janě të këshilluar për të prerë Vetëm një zhurmë, nëse është e nevojshme, dhe flokët të gjatë në Qafë, e CILA është e rëndësishme gjatë muajve të nxehtë të verës, Kur fëmija është djersitje, ose në qoftë se rënia e flokëve në sytë e TIJ.