Deoarece toamna este unul dintre ACELE anotimpuri în Care totul este colorat, potï să te inspiri DIN covorul multicolor de Frunze pentru a obține o manichiură colorată. PE lângă nuanțele de Nude, Maro și portocaliu, mai potï alege și nuanța anului 2017 – verdure, Dar și GRI deschis și galben. Atunci cand Vine vorba de modele, wvncc grafice Raman la Mare cautare. Modelele Care au defilat PE podium au purtat in continuare mult iubitele cercuri, Linii, carouri si wvncc de semiluna. Modelul vitraliu este cea mai noua Moda in Materie de Unghii. Aceasta imitations PE unghiile conte aspectul geamurilor vitraliu. Este recomandat sa folositi Culori Care se asorteaza cu acest anotimp mohorat si ploios. Pentru un efect wow si mult mai interesant, ITI sugeram sa folosesti Poutine Glitter. Dans acest caz, unghiile contenu au cum sa treaca neobservate. Violetul Este, fără doar și poate, una dintre cele mai aprécier nuanțe DIN toamna 2017.

Acesta poate fi purtat cu argintiu și auriu, Dar și în nuanțe deschise și combinații îndrăznețe. În funcție de personalitate, potï opta pentru MODELE simple, în Două Culori, sau pentru MODELE élaborée, Cu motive tomnatice, Dar și florale. Manichiura este un detaliu foarte important atunci cand este vorba despre frumusetea mainilor. Uneori de faptul Cat de ingrijite sunt mainile DVS. depind foarte multe lucruri, si nu doar STArea de esprit si increderea in sine, ci si atitudinea celor DIN Jur fata de DVS. manichiura la Moda in toamna-iarna 2017-2018 este o dovada a faptului ca o imagine completa, precum un puzzle, este alcatuita DIN mai multe Elemente si este important ca fiecare DIN ELE sa fie ideale. Prin intermediul unei manichiuri moderne puteti Pune in evidenta propriul STIL, si, de asemenea, completa o tinuta. Nuantele intense si decorul Din acest an va vor Pune in dificultate, INSA Noi va venim in ajutor. Toamna a lasat in urma ALE verii MODELE colorate si s-a instalat cu sobrele nuante ALE sezonului rece. Astazi povestim despre trendurile in Materie de Unghii pentru toamna anului 2017. Manichiura Din acest saison trebuie să iasă DIN Sfera banalului și să se potrivească Atât cu ținuta, Cât și cu personalitatea purtătoarei. Alege una dintre aceste combinații de nuanțe DIN toamna 2017 și bucură-te de o manichiură unică, în tendințele acestui anotimp.

Manichiura cu violet și Alb se numără printre cele mai interesante combinații de nuanțe de Unghii DIN toamna 2017. Aceasta se potrivește femeilor misterioase Care adoră articolele de îmbrăcăminte închise la culoare, Dar Care preferǎ să se evidențieze prin Pete de culoare, adesea reprezentate de nuanțe vibrante, precum Roz sau Lila. Unghiile in Stil ombre nu se vor demoda niciodata. A sosit momentul sa renunti la pastelurile de toamna si sa le inlocuiesti cu tonurile de Cherry. Asocierea nuantelor de Rosu si MOV, Desi nu pare a fi cea mai potrivita, este efectiv explosive si recomandata pentru aceasta toamna. Si unghiile cu aspect de Marmura Raman la Mare cautare si dans acest Sezon. Aspectul RECE, le visage potrivite pentru toamna 2017. La sfarsit de 2017 este la Mare cautare si français-UL, Insa nu cel Cuminte, clasic.